Overnatting

Dobbeltrom

Leiligheter

Når du trenger et sted å sove…

Hotellrom

Våre hotellrom er dobbeltrom med eget bad, TV og gratis internett. Et flott alternativ når man kun trenger et sted å sove. Vi har 2 versjoner av rommene – økonomi og standard. Husdyr er tillatt på enkelte rom, gi beskjed ved booking.

Leilighet

Leilighetene for 4 eller 6 personer er godt utstyrt for selvhushold, og har alt dere trenger for et opphold fylt av gode opplevelser. Tilgang til gratis internett i leilighetene. Husdyr er tillatt i enkelte leiligheter, gi beskjed ved booking.

Dobbeltrom – Økonomi

Dobbeltrom med TV og eget bad. Sengetøy og håndklær er valgfritt tillegg.

Dobbeltrom – Standard

Dobbeltrom med TV, sittegruppe og eget bad. Rommet har balkong med flott utsikt over Hemsedal. Sengetøy og håndklær er valgfritt tillegg.

Leilighet 4 personer

Leilighetene har 2 soverom og bad med dusj. Kjøkkenet er fullt utstyrt og det er egen spisegruppe ved siden av kjøkkenet. Stuen har komfortable sitteplasser og TV. Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er valgfrie tillegg.

Leilighet 6 personer

Leilighetene har 3 soverom og går over 2 plan. På første plan finnes fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe , stue, bad med dusj og 1 soverom. På andre plan finnes 2 dobbeltrom med tilstøtende bad med dusj. Leilighetene har peis, balkong og fantastisk utsikt! Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er valgfrie tillegg.

Bestill gjennom online booking

online booking

Bruk skjemaet under, eller send oss en forespørsel på mail

Send e-post

1 + 11 =