Opplevelser

Aktiviteter

Fanitullen er et godt utgangspunkt for spennende opplevelser hele året…

Hemsedal Turistkontor

Hemsedal Turistkontor har oversikten over hvilke aktiviteter som tilbys til en hver tid – året rundt. Det er også mange events, konkurranser og andre spennende opplevelser du kan ta del i. Legg turen innom turistkontoret for mer informasjon, eller les om opplevelser her. Du kan bestille aktiviteter på nett, slik at alt er klart når du kommer! Booking av aktiviteter gjør du her.

Under nevner vi noe av det Hemsedal har å by på – sommer og vinter!

Sommer & Høst

Turer i fjellet

Mange av de beste turene i Hemsedal har sentrum som utgangspunkt, og du kan begynne turen rett utenfor døren. Det er turer i alle vanskelighetsgrader og lengder, og du finner garantert en som passer deg! Heisen i skisenteret går også på sommeren, og bringer deg enkelt opp i høyden.

Rulleski

Hemsedals nye rulleskianlegg åpner sommeren 2016, og Fanitullen er nærmeste overnatting. Løypa er 4 km lang, og i anlegget finnes også skiskyting-arena. Foruten rundløypa har Hemsedal mange fine rulleski-muligheter på veiene rundt om i dalen. Les mer om rulleski her

Sykkel

Hemsedal er et eldorado for sykling. Sti-sykling på 21 ruter / 240 km merkede sykkelløyper, utfor-sykling i skisenteret, eller landeveissykling – uansett har alle et godt startpunkt på Fanitullen, og det er mange flotte turer i nærområdet. Har du ikke sykkel selv kan du leie dette i baseområdet på skisenteret.

Fiske

Hemsil er elva som renner gjennom dalen, og den er en av Norges beste på ørret! Foruten elva finnes det også mange fjellvann, om man ønsker å kombinere fiske med fjelltur. Det er mulig å leie båt på Lykkja, og vil du lære mer om fiske kan du booke en guide. Husk å kjøpe fiskekort – det kan du gjøre online! Les mer her

Vinter & Vår

Skisenter

Hemsedal Skisenter har mange gode løyper, og det går gratis skibuss fra sentrum hele vinteren. Sentrumsløypa gir deg muligheten til ski – in på Fanitullen – ekte alpefølelse! For mer info om Hemsedal Skisenter trykk her

Langrenn

Rundløypa i sentrum er kun en liten spasertur unna Fanitullen, og nytt for vinteren 16/17 er også skiskytingsanlegg. Hemsedal har mange flotte langrennsmuligheter i både skog, dalbunn og på høyfjell – se oversikt her.

Hundekjøring

En opplevelse du sent glemmer! Bli hentet i sentrum og tilbring dagen i fjellet sammen med trekkhundene. Kjør ditt eget hundespann bak lederen. Husk å kle deg godt! Bestilling og informasjon her.

Topptur

Hemsedal har et alpint miljø som kan sammenlignes med det du finner nedover i Europa. Det er nesten ubegrenset med muligheter for flotte turer på ski, randonee eller truger. Fanitullen ligger midt i smørøyet!

Ta kontakt med oss

Send en mail